A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

Policing the rebels

2012-12-14 16:08 - Szlankó Bálint

The Economist's Middle East blog

BARI ABDULATIF used to spend his time taking pictures of Syria—of the fighting, destroyed buildings, demonstrations. The young Syrian activist is now tied up at meetings at the local council in El Bab, a rebel-held town outside Aleppo. The problems range from trying to get diesel for the generators—power comes on for only a few hours a day—to looking after the refugees and managing the council’s political splits. "We are not very good at democracy yet,” he says, smiling apologetically.

Folytatás itt

Címkék: szíria

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr164965540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása