A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

Azaaz

2012-12-13 11:55 - Szlankó Bálint

azaaz1_1355396124.jpg_1024x681

This is the presiding judge of the new court in the Syrian border town of Azaaz. Azaaz saw brutal fighting between government forces and rebel groups in the summer and has been controlled by a tough Islamist militia since then. Recently however a civilian council was formed with a police force and a court that applies a mix of civilian and Islamic law. The court spends most of its time returning land and other property forcibly taken away from residents by regime officials and their thugs, the infamous shabiha.

Címkék: szíria

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr374963417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása