A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

Kandahar 2.

2010-09-13 11:26 - Szlankó Bálint

Kandahar Air Field valahogy mindig nagyobbnak tunik egy olyan ketszeres szorzoval, mint utoljara, igaz, most tenyleg eleg sokan jottek, most mar tenyleg egy varosnyi hely. Persze itt is ugyanaz van, mint Mazarban, az eredetileg inkabb nemet volt, ez meg kanadai, de most mar itt is mindenhol amerikaiakat latni. Illetve nem latni, mert akkora porvihar van, h nem repulnek a gepek es igy en se. Egy arc a Sunday Timestol konkretan harom hete nem tud kijutni. O nincs olyan jol. Tegnap mar azon agyalt, hogy beul egy taxiba es lenyomja azt a harminc kilometert FOB Wilsonig, csak aztan az ebedloben elhallotta valakitol, hogy egy security contractort a napokban elraboltak azon az uton, ugyhogy inkabb nem. Most itt ul ilyen leverten es nagy fekete izekkel kohogi tele a zsebkendojet. Azzal vigasztalja magat, hogy igy a beigert offenzivabol sem lesz semmi, mert nem tudnak felszallni a helikopterek. Most az a legujabb, h egy utanpotlaskonvojjal probalunk meg eljutni Wilsonig.

Címkék: afganisztán

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr722292453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása