A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

PTSD 2.

2010-03-09 01:07 - Szlankó Bálint

PTSD-d amerikai újságíró gyerek megvan még? Na a napokban írt az arc, hogy mekkora, épp időben léptél le, haver, mert felrobbantották a hotelt Kabulban a gecibe, ahol laktunk, ami ugyan nem teljesen igaz, mert a mellette lévőt robbantották fel, ami jóval odébb van, és a mienknek csak az ablakai törtek be meg ilyenek, na mindegy, viszont az arc valami csodás extázisban volt, hogy huhhúúú, izé, úgy kellett kimásznom az ablakon és le a falon, mert ott szétment minden, és hogy mielőtt kirohant volna fényképeket csinálni (az szuper ötlet, tekintve, hogy általában van egy második bomba for good fucking measure, szóval ne csak rohanjál sehova), szóval mielőtt kirohant volna, még megállt elsősegélyt adni valami arcnak, aki az ablak mellett állt, na mindegy, szóval az a lényeg, hogy rég láttam arcot ilyen lelkesnek, mint őt, basszátok meg, végre megint dörögnek a fegyverek és még vissza se kellett mennie terepre. 

Címkék: afganisztán

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr241822990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása