A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

Deface

2012-12-13 11:54 - Szlankó Bálint

aleppo4_1355395974.jpg_1024x681

A woman's defaced picture outside a beauty parlour in Aleppo, Syria. As elsewhere in the country, there is a strong presence in Aleppo of the Al Qaeda-inspired Nusra Front, a extremist militant group that seeks an Islamic state in Syria. Many rebel fighters admire Nusra for the bravery of its soldiers even if not all agree with their austere vision. Two weeks ago I interviewed a Nusra Front military commander in northeastern Syria--the interview will soon be posted here.

Címkék: szíria iszlámizmus

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr444963418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása