A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

Az uj mesterlovesz

2010-09-26 19:16 - Szlankó Bálint

Tegnap este, amikor en mar aludtam, felrobbantottak a route clearence teamet nem messze innen. Szegeny gyereket a csatornabol halasztak ki egy oraval kesobb; egy talibot lelottek, ma volt a temetes. A Bravo szazad muveleti teruleten negynapos tisztogatomuvelet indult; ez az Operation Dragon Strike resze, amirol nehany ujsag mar irt, es foleg a varostol nyugatra eso reszeket erinti.

Most ilyen szarokat lovoldoznek ki, amik rengeshullamokat keltenek es azzal robbantjak fel az elrejtett pokolgepeket.

Mas:

- Balint, the patrol from the OCCD will pick you up around 1100.

- All right, first sar.

- They're dropping off our new comms man - and our new sniper...

- Hmm.

- That's right..

Címkék: afganisztán kandahar

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr312325111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása