A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

Arghandab volgy

2010-09-23 17:37 - Szlankó Bálint

Hat ilyen szerencsetlen logisztikaju embeden meg sose voltam. Majdnem ket hetig tartott kijutni az outpostra. Ez a hely egy kicsit eszakkeletre van attol a kornyektol, ahol a mult heten elkezdtek a hadmuveleteket, vagyis Kandahar varostol eszakra. Itt mar hosszabb ideje vannak amerikaiak meg afganok, harom egesz zaszloalj, igy lenyegesen stabilabb, kaptam is egy hurraoptimista eloadast a szazadparancsnoktol, ahogy megerkeztem. Igaz, ezt a kepet nemileg arnyalta, h utkozben eleg szepen belottek minket aknavetovel egy helyen, mindenki ugralt is befele az MATV-kbe rendesen.

Majdnem mindenki mas abbol a gangbol, akivel jottem, nyugatra ment a tutiba, azota hallottam is az egyik arctol, h olyan lesallast kaptak az elso nap, amilyet meg soha nem latott, pedig 2001 ota jar ide. Na jo. Most szerencsem van vagy pechem?

Címkék: afganisztán

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr432318403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása