A dróton túl

A katonai bázisokat szögesdrót veszi körül. A dróton túl van a kemény. Riportok Afganisztánból, a Közel-Keletről és egyéb nehéz helyekről, de más külpolitika is. A szerző újságíró, korábban Brüsszelben, Bejrútban és Londonban dolgozott. Legújabb könyvéről itt. Twitter twitter.com/balintszlanko. Emailt írni ide lehet: bszlanko[kukac]gmail.com. English-language website: balintszlanko.com

Könyv

miertjoademokraciacimlap_kicsi.jpg

Twitter

Könyv, Afganisztán

borito.jpg

Könyv, EU

RC North

2010-07-06 00:14 - Szlankó Bálint

Csak annyit szeretnék jelezni, hogy valamikor az év elején beharangoztam egy RC Northot, de aztán nem írtam semmit. Szóval voltam fönt három hetet, a magyarokkal, a PRT-vel is meg az OMLT-vel is, érdekes volt, igen élénken zajlanak a hadműveletek a lázadók ellen; azért nem írtam semmit, mert a Honvédségtől csak anyaggyűjtési engedélyt kaptam a könyvhöz, amit a magyar szerepvállalásról írok, riportkészítési engedélyt - így hívják, vicces, nem? - viszont nem. De remek út volt, nagyon jól haladok, még az is lehet, hogy idén elkészül a könyv és azt hiszem, hogy szuper lesz. Majd felrakok ide részleteket idővel. Nyáron még lesz egy Észak-Afganisztán, ha minden jól megy, ezúttal az amerikaiakkal, akiket most telepítettek Baglanba, arról majd írok menet közben is. Egyelőre várok az engedélyekre. Watch this space.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drotontul.blog.hu/api/trackback/id/tr182132272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása